Zullen we uitgaan?

“Mensen houd je vast, pak er een zuurstoffles bij, ga zitten. Ik ben volledig nuchter, niet bevangen door de hitte… Zullen we in de vakantie een keer uitgaan? Ik bedacht me even dat ik later niet m’n kist in wil gaan met het feit dat het heftigste een schoolfeest tot tien uur was 😂. En nu gaat het goed met me, dus ik wil een keer mee als jullie dat ook leuk vinden 😉.” Jaja, je begrijpt het goed. De dag waarvan niemand had gedacht dat die ooit nog zou komen is er geweest. Ik ging mee uit en nog op eigen verzoek ook! Holy moly.
We waren op vakantie en ik bedacht me dat ik het toch ooit eens mee moest maken. Maar dan ook echt goed. Ik nam me voor om zelfs als ik het niks aan zou vinden me daar overheen te zetten en gewoon mee te doen. “Wil je indrinken? Mag ook met limonade.” “Als dat erbij hoort, jazeker. Jullie mogen drank doen, zoals je weet klinkt mij die limonade erg goed in de oren!”
Weloverwogen besloot ik dat dit het beste moment was. Nu voel ik me goed en heb ik vakantie, dus nog twee weken om bij te kunnen komen. Daarbij had ik nog lang genoeg de tijd om me voor te kunnen bereiden. Voorbereiden? Jazeker, en wat voor een voorbereidingen…
Uitgaan betekent niet meer dan een jetlag kweken in één nacht. Om hier zo min mogelijk last van te hebben is het handig om er goed uitgerust in te gaan. Aangezien ik een behoorlijk moeilijke slaper ben, ben ik een week van tevoren op melatoninetabletjes gaan slapen. Ook handig om daarna weer terug te keren in het normale ritme! Daarnaast moest ik negenhonderd keer appen omdat ik uiteraard vele vragen had. Want ja, ik had natuurlijk geen flauw benul hoe zoiets eraan toegaat. Vele tips later dacht ik er wel klaar voor te zijn. De dag zelf besloot ik nog even een uurtje op bed te gaan liggen, in de hoop de avond te overleven. Ik snoof rozemarijnolie, want dat zou een stimulerende werking hebben en nieuwe kracht geven. Nuttigde slechte e-nummers en cafeïne, waardoor ik waarschijnlijk wel wakker zou blijven. En zorgde voor oordoppen en waterproof mascara. Mocht het te veel worden en ik jank, dan wordt m’n mascara in ieder geval niet ineens een contour voor mijn kaak.

Het vergde enkele (zeer verantwoorde…) voorbereidingen, ik voelde me echt een oma, maar ik heb het gedaan! Hoe het me uiteindelijk af is gegaan zien we in de volgende post…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s