Held op sokken

Om als uitje naar de bioscoop te gaan zou niet snel in me op komen, maar toen een vriendin en ik een hele lange tijd geleden een bon voor de bios kregen konden we er niet meer omheen. Nou ja, het kon natuurlijk wel, maar een keer uit je comfortzone gaan is ook goed!

Op dat moment draaiden er eigenlijk helemaal niet zulke leuke films. We hadden de keuze uit kinderfilms of enge films. Nou, die keuze is niet heel moeilijk aangezien ik nogal snel schrik. Uiteindelijk belandden we dan ook bij een verfilming van ‘Kappen’ van Carry Slee. Tja, we moesten toch wat.

In de film was onder andere een achtervolging op een industrieterrein gaande. Wij zaten tussen allemaal jonge kinderen die geen kik gaven. Ook zat er iemand in de zaal die het wel eng vond en zo erg schrok dat de popcorn overal lag, behalve in de daarvoor bestemde bak. Hoi! Ja, we waren veruit de oudsten en ook veruit de grootste helden op sokken in de zaal. Dat we die avond in het donker terug fietsten was ook een zeer slecht plan aangezien we beide bang waren, maar dat geheel terzijde. Ik zat me het grootste gedeelte van de film te verschuilen achter m’n jas en schrok me het apelazarus toen er uit het niets iemand met z’n grote harses in beeld stond: “WHAAAAAH!” Heel jammer weer…

We kunnen concluderen dat ik nooit, maar dan ook nooit naar een horrorfilm ga. Maar ondanks de ‘enge’ film was het wel een gezellige avond, waarna we honger hadden aangezien de popcorn op spontane wijze was verdwenen… Hihihi. Het was ook wel wat gewaagd natuurlijk. Een film van 9+ 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s