Mag ik m’n pizza terug?

De kou van de laatste dagen deed me ineens denken aan de meivakantie van een paar jaar geleden. We besloten toen naar Oostenrijk te gaan zodat we alvast konden genieten van het beginnende voorjaar. Juist, dat pakte net iets anders uit…

Het beginnende voorjaar: mooi weer in het dal en sneeuw op de toppen van de bergen. Het idee was echt leuk, de uitvoering was alleen wat minder. Tering Jantje wat heb ik het ongelooflijk koud gehad daar. We kwamen aan in een huisje dat smerig was. De pastasaus van de vorige gasten zat nog op de kastjes. Nadat ik de hele inboedel had afgenomen met schoonmaakspul bekeek ik het bed eens goed. “Gadverdamme pap, waarom dacht je dat het een goed idee was om een lakenpakket te nemen? Vriend, ik wil niet weten wat die vlekken in mijn hoeslaken zijn…”

Die nacht had ik het zo vreselijk koud dat ik eindigde met een pyjama, onesie, kruik en vijf dekens… Toen we ’s ochtends uit het raam keken lag er een dik pak sneeuw. “Heerlijk hè? Dat voorjaar!” Om er toch nog maar iets van te maken besloten we uiteten te gaan, waarbij werd bevestigd dat er inderdaad nooit iets normaal kan gaan bij ons. We zaten te eten en papa sneed een stuk van zijn pizza af. Althans, dat probeerde hij. Het stuk schoot namelijk van zijn bord af. Recht in de tas van de mevrouw die een tafel naast ons zat. Ik begon zo hard te lachen dat die mensen ervan schrokken. Toen papa vervolgens aan die vrouw vroeg of hij misschien zijn pizza terug mocht kwam ik al helemaal niet meer bij. Ik was oprecht bang dat we het restaurant uit werden gestuurd, aangezien ik een kwartier heb zitten bulderen van het lachen… Een normaal gezin is een ander verhaal, maar we beleven de meest hilarische momenten hihihi. Love it! ❤️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s